Det særlige ved en bagel

Bagels bages af gærdej og har et karakteristisk hul i midten. Deres særlige konsistens skyldes blandt andet at dejen er blevet dyppet i kogende vand før bagning eller bagt i en dampovn, som vi gør hos Miss Bagel. De leveres på frost og skal blot tøs op og lunes. Vores bagels er bagt på mel mærket med NaturAks, som er din garanti for, at der er kontrolleret for stråforkortere og nedvisnings midler.

I 2016 har vi kigget vores opskrift efter i sømmene og har fået ryddet godt op i ingredienslisten, uden at pille ved den gode kvalitet. Det er der kommet et meget renere produkt ud af uden tilsatte fedtstoffer* og med et minimum af E-numre. Vi følger desuden fødevarestyrelsens vejledende saltmål.
Du kan læse mere om de e-numre der forekommer i vores bagels her.
Vi bager ca. 11-12 forskellige bagel varianter, der alle bliver bagt lige her i Danmark. Nogle af dem er fedtfattige, imens andre er lavet med fuldkorn. Med undtagelse af cheddar varianterne er alle vores bagels desuden uden animalsk fedt og er derfor veganske. Vores bagels sælges engros hos forskellige grossister landet over og private kan få fingrene i dem som 4-pack i udvalgte detailbutikker som f.eks. MENY og Irma eller på Nemlig.com. Læs mere om hvor du som privat kan købe vores bagels eller se hvilke bagelshops m.m. der bruger vores bagels.

*Med undtagelse af vores cheddar varianter.

Veganske bagels

Når man taler om at bage, tænker man oftest også æg og mælk, men vores bagels laves faktisk uden æg og animalsk fedtstof. Bagels er nemlig et helt særligt brød med en karakteristisk konsistens, der skyldes at de laves af gærdej og bages i dampovne. Med undtagelse af vores to cheddar varianter er alle vores bagels altså veganer venlige. Er du veganer kan du roligt sætte tænderne i nedenstående bagels varianter.

Bagel Chili/Cheddar 4-pack