Det særlige ved en bagel
Bagels bages af gærdej og har et karakteristisk hul i midten. Deres særlige konsistens skyldes blandt andet at dejen er blevet dyppet i kogende vand før bagning eller bagt i en dampovn, som vi gør hos Miss Bagel. De leveres på frost og skal blot tøs op og lunes. Vores bagels er bagt på mel mærket med NaturAks, som er din garanti for, at der er kontrolleret for stråforkortere og nedvisnings midler.
I 2016 har vi kigget vores opskrift efter i sømmene og har fået ryddet godt op i ingredienslisten, uden at pille ved den gode kvalitet. Det er der kommet et meget renere produkt ud af uden tilsatte fedtstoffer* og med et minimum af E-numre. Vi følger desuden fødevarestyrelsens vejledende saltmål.
Du kan læse mere om de e-numre der forekommer i vores bagels her.
*Med undtagelse af vores cheddar varianter.
Veganske bagels
Når man taler om at bage, tænker man oftest også æg og mælk, men vores bagels laves faktisk uden æg og animalsk fedtstof. Bagels er nemlig et helt særligt brød med en karakteristisk konsistens, der skyldes at de laves af gærdej og bages i dampovne. Med undtagelse af vores to cheddar varianter er alle vores bagels altså veganer venlige. Er du veganer kan du roligt sætte tænderne i nedenstående bagels varianter.